fredag 19. september 2014

Lommescrapping & I'm back

Tenkesegtil.

Her er jeg jammen igjen. Det ble plutselig bom stopp for alle bloggene mine da vi flyttet til nytt hjem. Livet ble annerledes. Vi startet nye rutiner.


Men mye mer hobby har det blitt. Langt mer scrapping. For et par uker siden så jeg annonsert på facebook at Camelias Hus skulle arrangere kurs i noe som het Lommescrapping. Det ringte absolutt ingen bjeller hos meg, jeg skjønte ikke i det hele tatt hva det kunne være så da ble det googling. Jeg forstod fort at dette kurset måtte jeg være med på. 

....men så ble jeg sykemeldt en uke samtidig som det drysset inn bursdagspenger. Da var det ikke tvil. Jeg måtte bare reise til Ganddal for å handle "litt". 

Dette resulterte i min aller første PL :-) Det var utrolig gøy. Det er helt klart

Mettepipp + lommescrapping = Sant Jeg syntes det var veldig passende at min første PL presenterte den andre nye hobbyen som vi startet samme dag. Geocahing. En så utrolig artig uteaktivitet passet fint med det ene settet med kort som jeg hadde kjøpt meg. Superlativene haglet på denne siden for jammen er jeg begeistret for både lommescrapping, geocahcing og den nye bildeappen min på mobilen :-)
Siden bærer preg av at jeg tester ut både det ene og det andre, men jeg kjenner at jeg blir glad av å se på den. Den dokumenterer en super-vanlig-torsdag.  Dette kan jo bare gå en vei :-)
For å lære mer om project life har jeg lest endel blogger, blandt andre denne :

Der så jeg plutselig at denne PL- enda så enkel den er tilfredstiller kravene til denne utfordringen her:

Så da hiver jeg på med mine perler, woods og klistermerker :-) Tema er Glede (og hverdag)

PS: Jeg ser at det ene arket er på vei ut på det ene bildet, men nå har det fått streng beskjed om å holde seg i lommen igjen.

3 kommentarer:

 1. kor artig lell -- ja lett å bli hekta her ;)

  smil fra monika

  SvarSlett
 2. herlig side! Og er heeelt enig, PL og geocatching er det kjekkeste som finst.. selv om jeg ikke har kombinert de enda ;)
  Tusen takk for at du ble med i utfordringen vår hos PLIN :D
  Linda

  SvarSlett
 3. Helt härlig sida! Mitt äldsta barnbarn (ja, han är egentligen sambons, men jag räknar honom som "min" också! *S*) är helt galen i geocaching och jag vet inte hur många cacher han har hittat... men väldigt, väldigt många är det!!!

  Och du, lommescrapping är väl huuuur moro som helst?!

  SvarSlett