onsdag 30. mars 2011

Uteliv i mars

Min lille solstråle har aldri vært så strålende når han skal legge seg, så vugging av vogn er nødvendig for å få han til å sove. I vinter har det vært både kaldt og surt å stå ute i vinden, men nå er det jo bare herlig å komme ut.




I dag tok jeg med meg strikketøyet ut, mens jeg med erfaren fot vugget vognen :-) Jeg er ingen strikkerske så det går tregt, men snart er dette Mor Signe teppet til gutten ferdig.




 
Vi bor rett ved en flyplass, og mens jeg så dette flyet passere så begynte jeg å glede meg veldig....


.....for i går kom passet til minstemann i posten og vi er klar til å reise på barseltur til kongens by, København :-) Tre damer, og tre babyer på tur. Jeg gleder meg masse og synes det skal bli spennende. Hva tror dere går gjennom hodene til de dresskledde mennene som står klare for jobbtur når vi tre møter opp med babyene på magen.




3 kommentarer:

  1. Så deilig å kunne nyte de deilige vårdagene som er om dagen. Lurt å ta med strikketøyet ut så du både kunne strikke og vugge babyen samtidig :-) Spennende med tur til Køben da, dere kommer til å kose dere MASSE!

    Så koselig at du vil være med på min giveaway, det setter jeg pris på - lykke til!

    Klem
    Netta

    SvarSlett
  2. Camilla Sandstøl31. mars 2011 kl. 09:27

    Gjett om me ska kose oss MAX :)

    SvarSlett
  3. Herlig å sitte ute med strikketøy, fikk en times tid etter jobb i går selv. Men i dag så snør det her, så våren var ikke helt etablert allikevel. Høres herlig ut med Køben-tur, kose dere masse!

    SvarSlett